Daan Aarns

Mijn naam is Daan Aarns en ik studeer elektrotechniek. Naast mijn studie zeil ik graag en geef ik zeil les. In 2010 ben ik begonnen met karate tot nu toe is iedere les anders geweest.  Sinds 2013 assisteer ik bij de oudste jeugd groep. Door het uitleggen en helpen van anderen leer ik zelf ook en kan ik mijzelf verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Daan Aarns

Jonas van Kleef

Hoi, ik ben Jonas. Ik zit op het Citadel college in 4 VWO. Mijn hobby’s zijn gamen, lezen en karate. Ik heb drie keer met mijn broertjes en moeder de Vierdaagse gelopen. Ik vind het leuk om te assisteren en leer er zelf ook veel van, zoals met jongere kinderen omgaan en dingen uitleggen.

Roosmarijn Aarns

Ik ben Roosmarijn Aarns, 16 jaar en ik zit op Helicon MBO Nijmegen. Mijn hobby’s zijn karate, zeilen en dingen met dieren ondernemen. Ik zit op karate omdat ik het leuk vind om te sporten en bij karate kan je je daarbij lekker uitleven. De combinatie van het inspannen, concentreren en steeds nieuwe dingen leren vind ik ook erg fijn bij deze sport.

Niek heeft mij en een paar anderen gevraagd of wij het leuk zouden vinden om te assisteren. Dat leek mij wel wat en zo ben ik dat gaan doen. Ik vind het erg leuk om te helpen bij de lessen, spelletjes te doen waarbij ze ook weer nieuwe dingen leren. Ik probeer ze dus te helpen en als ze dan goed doen zeg ik dat. Het is fijn om te zien dat de kinderen iedere keer weer vooruit gaan. Zelf leer ik ook nieuwe dingen door te helpen.

Groetjes,

Roosmarijn

Daan Verhaegh

Ik ben Daan Verhaegh, 14 jaar. Ik zit op het Citadel College in 3 VWO. Ik houd heel veel van de natuur, dieren, koken, scheikunde en filmpjes op YouTube kijken, ik kijk dan informatieve video’s. Zelf heb ik geen dieren wat ik heel jammer vind, ik zou graag een grote hond willen. Ik tolereer het niet als je iemand pest, lastigvalt of je eigen problemen bij iemand anders neerlegt, ik zal daar meteen wat van zeggen of naar bijvoorbeeld een mentor gaan.

Ik zit op karate omdat ik dan mijn energie kwijt kan en omdat ik het een mooie sport vind. Ik ga natuurlijk voor de zwarte band! Ik assisteer bij de kleine kinderen omdat ik dat gewoon heel leuk vind, ik kan goed met ze omgaan en dingen aan hen leren zoals respect tonen voor iemand die je niet mag.

Marijn van Kleef

Hoi, ik ben Marijn,

Ik zit op het Canisius College in de derde klas. Mijn hobby is natuurlijk karate. Ik karaat al vanaf mijn 6de jaar, ik ben nu 14. Inmiddels heb ik de bruine band. Ik assisteer de kinderen om vijf uur. Dit doe ik al sinds 2014. De kinderen helpen vind ik erg leuk en leerzaam, omdat de kinderen heel creatief zijn en ik daar zelf ook van leer. Ze zijn ook altijd vrolijk en daar word ik ook vrolijk van.

 Emma Mom

Emma helpt samen met Roosmarijn bij de jongste karate groep.

Kennismaken?

U kunt ons bellen of mailen, maar natuurlijk kun u ook voor een training even binnenlopen.
Een proefles is altijd mogelijk, sportkleding met blote voeten is hiervoor voldoende.

MEER INFORMATIE