Personal Training

Personal training bij Michi wordt gegeven door Niek. Zijn ervaring van een militaire loopbaan, gevolgd door een opleiding tot erkend fysiotherapeut in combinatie met jarenlange ervaring als karate leraar, maakt personal training bij Michi uniek.
De trainingen worden gegeven bij Trainingscentrum Michi, een unieke en inspirerende locatie aan de rand van Nijmegen, omgeven door natuur. De ideale plek voor onze persoonlijke aanpak. Bij deze aanpak trainen we het liefst een op een. Een op twee is mogelijk, indien de doelen van beide deelnemers bij elkaar aansluiten.

Algemeen

Een training duurt 60 minuten en bestaat uit een warming-up gericht op de vraag van de cliënt, een trainingsdeel en een cooling-down. Iedere cliënt krijgt oefeningen mee voor thuis die op hem zijn toegespitst. De verwachting is dat je thuis 2 – 3 keer per week hieraan werkt. Naast het fysieke gedeelte is er altijd uitleg over: het waarom van de oefeningen, de werking van ons lichaam en de samenwerking tussen ons brein en ons lichaam. Ook wordt er gesproken over wat jou beweegt, wat je tegen houdt; soms trekken we dit zelf breder dan het bewegen alleen. Een training wordt afgesloten met een gezamenlijke kop koffie of thee.

Je krijgt bij Michi wel: Je krijgt bij Michi niet:
Volle persoonlijke aandacht Een nummer
Een training specifiek voor jou Een schema van internet
Hard werken binnen jouw mogelijkheden Een week lang spierpijn

Na jaren te hebben stilgezeten met bureauwerk werd de drempel om weer te gaan sporten steeds groter. Vol vertrouwen ben ik samen met Niek de uitdaging aangegaan om doelgericht aan mijn conditie te werken. In slechts enkele maanden ben ik weer klaargestoomd voor alledaagse dingen en sporten. Hierbij zijn we steeds samen naar persoonlijke doelen en wensen blijven kijken. Als snel merkte ik grote veranderingen in de kleine dingen, bijvoorbeeld in het spelen met de kinderen en tuinieren. Nu ga ik met vetrouwen starten aan de reguliere trainingen bij Michi. Passende trefwoorden: trots, vertrouwen, samen, dankbaar, persoonlijk, gezellig, gezond, kracht, passie. Kortom: een aanrader!”

Jochem

Personal Training

Moderne trainingsleer, gesteund door traditie

Wil je ‘Sterker worden’ ‘Beter in je vel zitten’,  ‘Met je (klein)kinderen kunnen spelen’, maar weet je niet waar te beginnen of heb je moeite met volhouden, dan kan een persoonlijk traject jouw helpen om dit wél voor elkaar te krijgen. Je maakt vooral gebruik van jouw eigen lichaam, hier leef je immers in. Daar waar nodig zul je gebruik maken van losse gewichten en zaken als een bokszak of trapkussen. Er wordt verwacht dat je 2-3 keer per week thuis 20-30 minuten aan de slag gaat.

NEEM CONTACT OP

Personal Karate

De traditie van Karate-Do, ondersteund door de huidige kennis

Trainen zoals vroeger. Voor de Tweede Wereldoorlog werd er op Okinawa veelal een op een les gegeven, grootste voordeel hiervan is dat het lesaanbod geheel is afgestemd op de mogelijkheden en behoeften van de leerling. Wat de leerling graag wil leren, komt niet altijd overeen met wat de leerling nodig heeft. Samen stemmen we af waar we aan gaan werken. Personal Karate kan een langere tijd gedaan worden, bijvoorbeeld als opbouw naar het mee kunnen doen met de reguliere lessen. Het is ook mogelijk om een traject te doen naast de reguliere lessen als extra verdieping of korter, bijvoorbeeld als voorbereiding op een examen. Je kunt dus zelf de duur en frequentie bepalen en samen behalen we jouw doelen!

NEEM CONTACT OP

Personal Physio

Wetenschappelijk waar mogelijk, gesteund door traditie

Alle fysiotherapeutische handelingen zijn in feite een vorm van beweging. Massage beweegt de spieren, mobiliseren en manipuleren beweegt de gewrichten. Deze behandelvormen hebben vaak op korte termijn effect en voor sommige mensen is daarmee de klacht opgelost. Velen van ons hebben terugkerende klachten en zouden deze klachten graag zelf kunnen oplossen en in de hand kunnen houden.

Bij Personal Physio wordt gezocht naar een manier om dit voor elkaar te krijgen, de oplossing ligt hierbij in het bewegen. Samen gaan we op zoek naar de bewegingen en oefeningen die jouw probleem oplossen. Er wordt verwacht dat je thuis 2-3 keer per week 10 – 20 minuten aan de slag gaat.

NEEM CONTACT OP

Tijden

De tijden gaan uiteraard in onderling overleg.

 Locatie

De trainingen worden verzorgd bij:

Trainingscentrum Michi
Staddijk 41
6537TW Nijmegen

Prijs per persoon per training

Regulier Michi leden
1:1 70,- 50,-
1:2 50,- 40,-

Een losse training moet per keer betaald worden middels pin.

Bij een een pakket van 12 trainingen geldt een korting van 5%.
Bij een pakket van 24 trainingen geldt een korting van 10%.
Voor een pakket onvang je een factuur.