Teambuilding

In een teambuilding verzorgd door Michi wordt militaire ervaring, gecombineerd met karate en Rots&Water. Een teambuilding kan voor allerlei groepen worden georganiseerd, variërend van een familie, tot een klas kinderen, een voetbal elftal of een groep collega’s. De groepsleden werken samen in fysieke oefeningen en leren elkaar op een andere manier kennen. Een teambuilding van Michi is een onvergetelijke ervaring!

Enkele reacties van deelnemers.

Met ons hockeyteam, 16 meiden, een teambuilding dag gehad in Nijmegen onder leiding van Niek Hermsen. Het contact van te voren ging super, Niek is geïnteresseerd en probeert activiteiten te organiseren die zo goed mogelijk bij het team passen. We hebben een onwijs leuke dag gehad, het was leerzaam en sloot goed aan bij onze wensen. Niek legt rustig uit wat het plan is, motiveert je om door te gaan en kon bij alle activiteiten een goede link leggen met hoe iets zou gaan in een hockeywedstrijd. Hele gave dag en zeker een aanrader voor teambuilding!
Britt van der Vegt, N.S.H.C. Apeliotes

Niek Hermsen heeft voor ons, een groep van 14 jonge talenten van de Rabobank, een teambuildingsactiviteit verzorgd. Niek heeft onze groep uitgedaagd met een combinatie van sport, spel, presenteren en legde hierbij steeds een ontzettend mooie link naar onze bank. Hetgeen waar wij als bank voor staan, ‘klanten eerst/klantbelang voorop’, kwam in veel van de oefeningen duidelijk naar voren! Creatieve oefeningen en een veilige sfeer zorgde ervoor dat iedereen zich zelf kon zijn. Er is door het hele team fanatiek bewogen, ontzettend gelachen, maar vooral heeft Niek het mogelijk gemaakt om elkaar beter te leren kennen en op een andere (sportieve) manier eens met ons werk bezig te zijn. Super! Vanuit het hele team: bedankt voor deze ontzettend leuke teambuilding”.
Josan van den Broek, Intern Accountmanager Vermogensmanagement bij Rabobank Rijk van Nijmegen

Kennismaken?

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan uw teambuilding!

MEER INFORMATIE