Karate

“Mijn zoon heeft jarenlang met veel plezier de karatetrainingen bij Niek trouw bezocht. De sfeer is altijd opbouwend en ieders inzet wordt gewaardeerd. De trainingen zijn gestructureerd en gedisciplineerd met ruimte voor ieder kind om zichzelf te zijn. Niek leidt zijn trainingen deskundig, betrokken, respectvol, positief, energiek en met humor. Voor elk kind heeft hij oog en elk kind heeft oog voor zijn/haar mede karate-genoten. Iedereen oefent  met elkaar, de kleur van je band maakt niet uit.”
 
Mijn zoon van 14: “Niek is als trainer leuk, niet streng en niet al te serieus. Hij is grappig en kan goed met pubers omgaan.”
 
Monique
 

 
“Onze zoon Rowan is hsp (high sensitive person). Dit maakt hem bijzonder. Door de hsp doet hij veel prikkels op welke hij soms moeilijk de baas kan. Dan kan hij soms anders reageren dan je misschien zou verwachten als de omstandigheden in een keer veranderen. Karate is zijn sport waar hij heel veel voldoening uithaalt. Ook leert hij daar omgaan met prikkels en zijn manier van verwerken. Hij heeft aangegeven om dit kenbaar te maken bij zijn sensei Niek.
Samen hebben we een gesprek gehad wat erg spannend was voor hem.  Hij zag dit als falen maar ging het niet uit de weg. Wat een raakvlak met karate is dat. Opgeven is geen optie. Rowan heeft veel plezier met het karate en haalt er veel energie en positieve prikkels uit. Ik ben super trots op hem dat hij door het karate steeds sterker wordt zowel mentaal als fysiek.”
 
Martin
MEER INFORMATIE OVER KARATE

Rots en Water

“Door de Rots en Water groep snap ik nu beter hoe mijn gedrag het gedrag van anderen kan beïnvloeden. De belangrijkste technieken die ik heb geleerd zijn het actief negeren, en het bewust in- en uitademen. Ik gebruik dit bijvoorbeeld als iemand mij op de kast probeert te jagen. Daar kan ik nu echt beter mee omgaan.”
Aniek, 10 jaar

“Dankzij Rots en Water heeft Elke meer zelfvertrouwen gekregen. Ze kan beter reageren op verschillende persoonlijkheden”. Elke, 9 jaar: “Ik voel me steviger in een groep”.
Ronald en Jolanda


“Rots en water is een uitkomst voor veel kids. Kinderen die langdurig of eventjes te veel aan het hoofd hebben, gepest worden, snel boos worden, dingen mee hebben gemaakt… Onze dochter had dat allemaal. Al na een paar trainingen werd ze bewuster over hoe ze beter om kon gaan met situaties. Ze leerde haar eigen reacties op (voor haar) vervelende inputs te controleren. Met ademhalingsoefeningen, tot tien tellen, fysiek tot rust komen om de geest wat ruimte te geven en nog veel meer. Wij als ouders vonden het geweldig om te zien wat Niek allemaal voor mekaar kreeg in die korte tijd. Met een groep van kindjes met allemaal verschillende bagage en gedragingen. Heel knap. Zelf leerden we ook meer geduld en vertrouwen te blijven houden. Onze dochter wordt nu al weer vaker uitgenodigd door vriendjes en vriendinnetjes (en hun ouders) om te komen spelen!”.
Anoniem

MEER INFORMATIE OVER ROTS EN WATER

Clinics en Teambuildings

Met ons hockeyteam, 16 meiden, een teambuilding dag gehad in Nijmegen onder leiding van Niek Hermsen. Het contact van te voren ging super, Niek is geïnteresseerd en probeert activiteiten te organiseren die zo goed mogelijk bij het team passen. We hebben een onwijs leuke dag gehad, het was leerzaam en sloot goed aan bij onze wensen. Niek legt rustig uit wat het plan is, motiveert je om door te gaan en kon bij alle activiteiten een goede link leggen met hoe iets zou gaan in een hockeywedstrijd. Hele gave dag en zeker een aanrader voor teambuilding!
Britt van der Vegt, N.S.H.C. Apeliotes
 

 
Niek Hermsen heeft voor ons, een groep van 14 jonge talenten van de Rabobank, een teambuildingsactiviteit verzorgd. Niek heeft onze groep uitgedaagd met een combinatie van sport, spel, presenteren en legde hierbij steeds een ontzettend mooie link naar onze bank. Hetgeen waar wij als bank voor staan, ‘klanten eerst/klantbelang voorop’, kwam in veel van de oefeningen duidelijk naar voren! Creatieve oefeningen en een veilige sfeer zorgde ervoor dat iedereen zich zelf kon zijn. Er is door het hele team fanatiek bewogen, ontzettend gelachen, maar vooral heeft Niek het mogelijk gemaakt om elkaar beter te leren kennen en op een andere (sportieve) manier eens met ons werk bezig te zijn. Super! Vanuit het hele team: bedankt voor deze ontzettend leuke teambuilding”.
Josan van den Broek, Intern Accountmanager Vermogensmanagement bij Rabobank Rijk van Nijmegen
MEER INFORMATIE OVER CLINICS EN TEAMBUILDINGS