NL Gasshuku '23
Deze Nederlandse Gasshuku staat in het teken van de acht thema's die samen Goju-Ryu omvatten. Lessen zullen worden verzorgd door diverse Dojo-leiders en natuurlijk door Chief Instructor sensei Sydney Leijenhorst. Iedere les behandelt één van de thema's met een link naar een ander thema. Op het einde van de Gasshuku heb je een completer beeld van ons Goju-Ryu karate-Do.
Programma
Vrijdag 31 maart - Jeugd Gasshuku
17.00 - 17.45 5 t/m 9 jaar - Diverse lesgevers
18.00 - 18.45 10 t/m 12 jaar - Diverse lesgevers
19.00 - 20.00 13 t/m 15 jaar - Sensei Sydney Leijenhorst
Locatie Jeugd Gasshuku
Voorzieningenhart De Ster in Lent
Queenstraat 37b, Lent
Zaterdag 1 april
09.00 - 09.50 1e Dan+
10.00 - 10.50 Les 1
11.00 - 11.50 Les 2
12.00 - 13.00 Pauze
13.00 - 13.50 Les 3
14.00 - 14.50 Les 4
15.00 - 16.00 Lezing
16.00 - 17.15 Borrel
17.30 - 20.30 Optioneel: Diner bij Wereldkeuken
Zondag 2 april
09.00 - 09.50 3e Dan+
10.00 - 10.50 Les 1
11.00 - 11.50 Les 2
12.00 - 13.00 Pauze
13.00 - 13.50 Les 3
14.00 - 14.50 Les 4
Locatie
Trainingscentrum Michi - Staddijk 41, Nijmegen

Lunch en Diner
De lunch bestaat uit twee luxe belegde broodjes, melk, jus d'orange en fruit. Geef dieetwensen door bij aanmelding. De Wereldkeuken heeft een All-You-Can-Eat concept met eten uit alle werelddelen! Kosten zijn inclusief drankjes.
Overnachten
Voor degenen die van ver komen is het mogelijk om te overnachten in één van de ruimte's van Trainingscentrum Michi. Zorg zelf voor slaapspullen, je pyjama, tandenborstel en ontbijt.
Kosten
Jeugd Gasshuku: €2,50
Volwassenen Gasshuku
1 dag: €49,- (€29,- bij reserveren vóór 18 februari)
2 dagen: €69,- (€49,- bij reserveren vóór 18 februari)
Optioneel
Lunch p.d.: €12,50
Diner Wereldkeuken: €39,- (all incl.)
Overnachten: €15,-
Aanmelden
Tot uiterlijk 18 maart via de website
Lidmaatschap IOGKF verplicht (jeugd: dit is het rode paspoort)
Nog geen lid? Download dit formulier, stuur het op naar het adres in Tiel dat bovenaan het formulier staat en je zult van je sensei je paspoort ontvangen zodra deze binnen is.